Főoldal

Palimadár bemutatja: Csórók vagyunk

Minden palimadár jómadár, ám nem minden jómadár palimadár. Mi palimadarak nem csak sima adósrabszolgák, hanem még devizaadós-rabszolgák is vagyunk. Ezzel együtt, minden jómadár csóró itt Abszurdisztánban. 

Bővebben: Palimadár bemutatja: Csórók vagyunk

Palimadár bemutatja: Mitől vagyunk csórók?

Mitől is vagyunk mi palimadarak csórók itt Abszurdisztánban? A válasz szóban kifejtve igen terjengős lenne. Inkább képekhez folyamodunk. Már a keresztény egyház is képekkel szimbólumokkal operált, hiszen a korabeli palimadaraktól soha nem volt elvárható, hogy a Bibliát fejből tudják. A lényegről már nem is szólva. Igen. Nekünk is van kálváriánk.

Bővebben: Palimadár bemutatja: Mitől vagyunk csórók?

Teendők különböző problémák esetén - Teendők

banki végrehajtás folyamata és a teendők

 

http://www.pszlf.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87%3Abanki-vegrehajtas-folyamata-es-a-teendk-&catid=57%3Avegrehajtas&Itemid=174

 

tags:végrehajtás, értékesítés, jelzálogjog megnyílás

 

Mi a teendő? Felmondás előtt és után, lépésről-lépésre.

http://www.hitelesmagyar.com/index.php/letoltheto-dokumentumok-guest

 

 

tags: felmondás, panaszlevél, törvények, bírósági döntések, Polgári kollégiumi dokumentumok,fogyasztó védelem

 

Eszközkezelő

 

AKIT ÉRDEKEL!
Eszközkezelő telefonszáma

Forrás: bankweb Tatár Attila 2011-12-20

... Hívható az Eszközkezelő, itt a telefonszáma.

Már működik a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET) információs telefonvonala. A helyi tarifával hívható kék számon a törvényben megszabott jogosultsági feltételekről kaphatnak általános tájékoztatást az érdeklődők.

Az Országgyűlés a napokban fogadta el a Hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló törvényt, így minden feltétel ismertté vált – emlékeztet a társaság közleménye. A NET program azokon a leginkább rászorult hiteladósokon segít, akiknek a szerződését a hitelező bank már felmondta, és ingatlanuk a kényszerértékesítésre kijelölt ingatlanok közé került.

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2011. december 15-től információs kék számon érhető el, amelyen munkatársai munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között válaszolnak a jelzáloghitel-törlesztés miatt nehéz helyzetbe került hiteladósok jogosultsági feltételekkel kapcsolatos kérdéseire.Az érdeklődők a programról általános tájékoztatást a helyi tarifával hívható 06-40-100-444 -es kék számon kaphatnak.Tags: eszközkezelő, telefonszám, kényszerértékesítés

Szám misztika: 5 ezer, 8 ezer, 25 ezer ... mennyi is az annyi?

Bővebben: Szám misztika: 5 ezer, 8 ezer, 25 ezer ... mennyi is az annyi?